Alltså SÅ JÄVLA pissigt.

Jag känner att jag börjar bli sjuk. Det vore ju riktigt jävla pissigt. Alltså RIKTIGT jävla pissigt.

Here we come!

Jag ska bli fit! F-I-T! Fett fit ska jag bli. Jag och Sandy har gjort världens seriösaste träna-och-må-bra program, så nu ska våra kroppar bli sjukt snygga inför beach2011! Att jag kanske inte har samma genetiska förutsättningar som Sandy har för att lyckas få en perfekt kropp (det krävs en midja för detta) är en heeelt annan sak. Fatta känslan när man kan se sina egna magmuskler! Helt underbart.

Så nu blir det inga sötsaker och nybörjarträning fem veckor framåt, bara för att komma igång. Sedan bör snön vara på väg bort, så då är det ut på spåret som gäller! Och självklart den obligatoriska styrketräningen.

JAG ÄR SÅ PEPPPPPPP!!!!!


Eclipse!

Sådär va. Ett jävla långt uppehåll blev det, men nu ska jag väl vara tillbaka på banan igen, tror jag.
Just nu sitter jag och väntar på att Eclipse ska ladda klart, så att jag kan få se färdigt den jävla filmen någon gång. En kvart kvar.......

Att jag inte har sett den ännu är ju också en skandal. Som det hängivna twilightfan jag en gång var (och fortfarande är) bör jag faktiskt ha sett den. Men det har jag inte. Såg halva nu ikväll på Felicias iphone innan hon blev tvungen att dra, och nu MÅSTE jag liksom se klart den. Det får gärna ta halva natten. Det här är important shit.

En annan film jag verkligen borde se är sista harrypotterfilmen. Det är ju också någon av en skandal att jag inte har sett den än. Jag ÄLSKAR Harry Potter. Han är min största idol. Jag har förberett mig för filmen med att läsa om sjuan. Oklart varför det skulle vara bra, nu vet jag ju liksom precis vad som händer. Men endå.

Aja, eclipse borde vara färdig snart....

BYE!

Sorry

Har noll blogglust just nu, blir lite uppehåll...

Min personlighet (?)



Kan ju vara det roligaste jag har sett, faktiskt. Ha. Ha. Ha-ha.

Kärlek


Kärlek vid första ögonkastet.
Jimmy är golvad.




...Neeeee. Men nästan

så är det

Har kommit på att jag valde fel linje för att bli jurist.
Fan.
Och sen har jag kommit på att jag inte vill läsa matte C (jag menar, eftersom matte C är någon slags fortsättning på matte B, är det inte så smart att läsa den om man inte förstår sig på B)
Fan.

Men pannkakor är gott!

?

Sitter i skolan och ska diskutera. Vi diskuerar. Men inte skoluppgifter.

.

Om ni undrar förresten.......

MVG I NATURKUNSKAP A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HatarN

Jag hatar människor som sätter sig längst ut på sätena i bussen, bara för att ingen annan ska kunna sätta sig bredvid. Som för att demonstrera att "Här sitter jag, och jag tänker för i helvete inte dela med mig av en av mina två sittplatser till dig, för det är du inte värd".
Tack liksom. Jävligt schysst. Jävligt.
Jag hatar dig också.

År 2010!

Jag kom på en förfärlig sak. För 18 dagar sedan blev det 2011. Med ett nytt år medföljer för oss "bloggare" automatiskt den obligatoriska "sammanfattningen över 2010".
JAG HAR INTE SAMMANFATTAT 2010!
Såeeh, jag tänkte att jag gör det nu då.

2010, a.k.a. bergochfuckingdalbanan

Jag skulle vilja säga att året började med ett visst mått av förvirring. Jag var nyss bliven med pojkvän, vilket var omtumlande. Min första pojkvän och jag visst inte riktigt hur man ska hantera en sådan.
Förutom den smått ostrukturerade tillvaron så fick jag dras med en trötthet som inte var nådig och ett berg med skoluppgifter som aldrig gjordes. Ångest och ledsamhet var ofta inslag i min vardag. Bredvid detta var jag otroligt glad och väldigt kär. En bergochdalbana, som sagt.

Jag fightades med mina viktproblem, men utan resultat. Flurrade lite på om det var min förbränning det var fel på, men glömde tanken ganska snabbt.

Våren kom sakta men säkert, efter en rekordvinter. Trots att det blev varmare kunde jag inte sluta frysa, blåa läppar och mörkblåa fötter och händer var absolut inte ovanligt. Så jag pallrade mig iväg till doktorn.

Efter en herrans massa resor fram och tillbaka till vårdcentralen för provtagningar, konstaterades det att jag hade hypotyreos, vardagligt kallat struma. Struman var långt framskriden och mina värden var otroligt låga. För att undvika att hjärtat skulle ta stryk ökades min medicinering långsamt, gradvis.

Ju längre våren framskred, desto friskare och gladare kände jag mig. Jag började på allvar att planera inför flytten till Stockholm.

Till sommaren flyttade jag.

Sommaren 2010 var underbar. En tiodagarsresa till Ungern med finaste vännerna, halvårsfirande vid hemkomsten... mysig vecka på torpet med min älskade Jimmy, några veckors intensivt jobb.... Min sommar var som en sommar ska vara.

I slutet av sommaren blev det bestämt på vilken skola jag skulle börja. Jensen Gymnasium VÄSTRA.
Första skoldagen var jag nervös. Det värsta jag vet är att komma in som ny i en grupp människor som redan känner varandra, men ända känns det som att det är det jag blir tvingad till hela tiden.

Jag gillade klassen. De verkade som att jag kunde ha hittat rätt.

Sedan blev det dock mörkare. Jag kände inte längre att den välkomnande attityden som jag känt i början fanns kvar. När jag får för mig saker som det, blir tyvärr min reaktion att dra mig bort. Så det var det jag gjorde. Samtidigt som jag kände att mina vänner i Strängnäs hittat nya vänner att ty sig till, och tänkte på mig som "en gammal vän", så fixade jag inte det här med att skaffa nya vänner i Stockholm.

Hösten framskred, och jag förlorade min bästa vän för en tid.

Vintern kom, och därmed de sista veckorna i skolan, som vanligt med inlämningar av uppgifter varenda dag. Jag blev ordentligt trött på livet, med mitt nya jobb på McDonalds och skolan samtidigt. Jag fick flera ångestattacker. Doktorn konstaterade att jag var övermedicinerad, och med en del av medicinen förvann ångesten. Jag gick ned från 25 timmar i veckan till 8 timmar i veckan på jobbet.

Lovet kom som en befrielse. Invigde mitt lov genom att sova, sova sova i flera dagar. Sov bort all stress. Umgicks med vänner, med Jimmy. Julen kom. Umgicks med familjen. Firade min och Jimmys årsdag. Åkte till Strängnäs. Fick en systemkamera. Åkte hem till Stockholm. Invigde, efter många om och men, det nya året.

På det hela taget har 2010 varit ett mycket intressant år, med otroligt många höjdpunkter, men också otroligt många magplask.

Jag hoppas att 2011 ska kunna erbjuda lika många höjdpunkter, om inte fler. Men 2011 får gärna spara på magplasken. Tack.

Tack till alla er som gjorde 2010 till ett bra år!


Små ändringar

Har tagit mig tiden att sitta och knåpa lite med typsnitten på bloggen, så nu är de lite större än de var innan. Anledningen till varför jag gjorde detta är egentligen bara att jag vill slippa skriva så mycket utan att det märks, men den officiella anledningen är väl att det ser mer estetiskt riktigt ut.


Hämskt lädsen

3 dagar 4 timmar sedan förra blogginlägget. Förlåt mig, kära bloggläsare (Singular). Men jag har jobbat halva dygnen och sedan varit både fysiskt och mentalt död andra halvan.

Idag tog jag en välbehövlig paus. Ända till klockan fyra, då jag börjar jobba igen. Sånt är mitt liv.

gäsp?

Åh. Jag är så sjukt pigg just nu. Var jobbet tvungna att sätta mig på ett pass som börjar 8? Vaaaa?
Jobbigt.

Fast jag tänker bara på helgen om två veckor. Då börjar jag sju.

<33

Längtar till imorgon bitti!!1!1 <33333333


Schnygga


zeeexxiiiiiiiii

Ps.

Och jag är fan inte bitter, det ska ni ha jävligt klart för er.

Jag hatar er

Jag stör mig på alla dessa fantastiska människor. De har allt. ALLT.
De har pengar i mängder, de har fantastiskt snygga kläder, de ÄR fantastiskt snygga.
De har ett sjukt jävla händelserikt liv som får oss andra att verka som osociala jävla mongon som sitter i våra fula små lägenheter med plastgolv och ruttnar bort.
De har en vänkräts på ca 10000 vänner, och ytterligare 100000000 "bekanta" som skulle dö för att vara deras vän. De har en FANTASTISK jävla matsmältning som gör att de kan käka sjutton gräddtårtor och GÅ NER i vikt.
De springer genom livet, men blir aldrig anfådda utan bara ÄNNU lyckligare.

Gå och dö bara. Jag hatar er.

Lämna tillbaka

Jag har böcker som jag lånade på biblioteket någon gång i oktober, som jag inte har lämnat tillbaka. Nu har jag fått ett brev där det står att jag måste betala för att jag inte har lämnat dem. Va, liksom?

Det behövde man aldrig göra i Strängnäs.

Sooftiiish

Satteeeeh, nu har jag en engelskauppsats att skriva. Som MÅSTE vara på mvgnivå. Annars får jag inte mvg i slutbetyg.

Soft. Men jag gillar ju att skriva argumenterande uppsatser på engelska, så det är lugnt.
Eller?

Fan.

Jag hatar er. Och skolan. Speciellt engelskan. Speciellt när man ska skriva argumenterande uppsatser på engelska. Och SPECIELLT när de ska vara inne inatt, och man inte riktigt har kommit på exakt vad man ska skriva om än.

Och så hatar jag er.

Solglasögonproblemet nr1

Jag har tänkt på en sak.
Ni vet på sommaren? Solglasögonens tid. Är det bara ag som lägger till en liten olat då? Jag börjar nämnligen helt hämningslöst att stirra ut människor, bakom mina glajjor. De ser ju det endå inte, tänker jag. Och fortsätter stirra.
Inget mer med det.

Det är bara det att när jag har slutat använda solglasögon, sitter ovanan kvar, speciellt när jag har på mig mina riktiga glasögon. Vilket kan resultera i diverse smått genanta situationer, som slutar med att man känner sig ett psycho som sitter och blänger på andra människor på tunnelbanan och faktiskt bara försöker vara på sig själva.

Jag skulle hata mig.

Prövning

Hej alla deprimerade jävlar.
Nu sitter jag framför en skoldator, och tänker att en bra idé vore att plugga. Har nämnligen ett prov som börjar om ca. 26 minuter.
Kom på igårkväll att jag skulle plugga. Skypade istället.
Insåg imorse att jag borde plugga. Pluggade på vägen till skolan. Sen lite efter skolan. Slutade nämnligen innan tre.

Så nu har jag läst igenom det jag ska kunna, på 29 sidor.

Vi får se hur det här går.

Hundar

Sov överjävligt bra inatt. Förutom att jag väcktes av helveteshundarna klockan sju, så var det inget avbrott.
Jag lovar, när hundarna drar igång, så vill man inget annat än att gå upp och.... göra dumma saker med dem. De skäller inte två gånger, utan i fem minuter. Lite så att man vill dö då. Nästan.

Skype

Har legat och skajpat hela kvällen med ludde och jimmy, ganska mysigt! Bortsett från diverse elaka kommentarer. Både Jimmy och Ludde är ganska elaka ensamna, men tillsammans blir det gånger tio. Tur att man är Man, och kan ta det.

Men nu ska jag sova!
Pussen på er.

Nachochips

Nu har jag ätit nachochips. Det är något speciellt med nachochips. Har man väl börjat äta nachochips, så kan man inte sluta äta nachochips. Det blir nachochips för hela slanten.

Nu ska jag göra smoothie. Det är något speciellt med smoothie.

dålig natt 2

Sov jävligt kasst inatt också. Fattades bara det, liksom. Men jag sov i alla fall några timmar.
Har lite ångest över skolan. Har ett prov imorgon, Naturkuskap, som jag inte över huvud taget har pluggat till. Jag brukar ju klara av att plugga till prov kvällen innan och ändå fixa bra betyg, men det känns bara så typiskt mig. Varför inte börja plugga innan, så slipper man den här ångesten?

Bilder!

Skickade precis efter 56 färgbilder från fujifilm, kommer inom två-fem arbetsdagar... Ska blir spännande att se!
Funderar på att göra ett fint fotoalbum... Kan va kul att ha, någon gång.

Annars är jag trött. Dårå.


En av bilderna jag skickade efter. Tagen i Ungern i somras.

asso shiiiit

Fett med poppis man är nu alltså. 18 unika.
Känns det bra med sällskap, Kajsa och Anky?

Bevemyrs

För övrigt så har jag fått en ny favoritblogg. Funderar helt ärligt på att göra en vacker receptbok endast med recept därifrån. Man får lust att slänga på sig jackan, löpa till närmaste ica och handla ingredienser för att ställa sig och baka hela natten bara av att titta in. GÖTT!

Du hittar bloggen HÄR.

Listan!

RSpektor

There you go! Den blev inte såå fasligt lång. Den blev lagom.

LYSSNA NU RÅ!

RSpektor

Håller på att creata en list på spotify, med mina favoritlåtar av Regina Spektor. Jag har totalt och helt snöat in på henne. Hon har allt.

Well, mitt problem är att listan kommer bli smockad, efter som det bara är några få av alla hennes låtar som jag inte tycker är värda att vara med - de är också fantastiska, men mer plaina än de andra, om ni förstår vad jag menar. Så, det kommer bli en lista med en herrans massa låtar, kan jag säga.

Tänkte att jag postar den på bloggen sedan, och då har alla som läser det inlägget automatiskt skyldighet att lyssna igenom hela listan. INGEN SLIPPER UNDAN!

sömn till folket

Är lite trött, kan man säga. Men har i alla fall sovit tre timmar nu.
Det här kan ju nästan varit det värsta jag har varit med om. Och fyra koppar kaffe imorse gjorde mer skada än nytta, så att säga. På vägen till idrotten började jag skaka helt okontrollerat. Kände att det är ren tur om jag inte ställer mig och spyr mitt på tvärbanan. Turen var på min sida.

Nej, det här var värre än 40.5 grader feber.

Knäpparen Jason

Så, inatt har jag alltså sovit så mycket som ingenting. Känns bra, efter omständigheterna, om man räknar bort dessa sju sömnlösa timmar som jag legat och spelat upp mördarscener i mitt huvud, och föreställt mig att jason ligger i mitt fönster och knäpper, i väntan på att jag ska somna. För det är bara när jag har somnat som han kan komma fram och döda mig.
Inte fan att jag somnar då.

En av dessa sju timmar låg jag och telefonade med Jimmy också, för han kunde inte heller somna.

Jaja, ska på idrotten som börjar halv nio nu. Måste säga att det är ganska starkt gjort. Strongt Carolina, som Kajsa skulle sagt.


Jason låg och knäppte i mitt fönster. Jävla Jason alltså.

mmmmm....

Jag älskar att sova. Det är underbart.

Jag ser ljuset


Statusrapport kväll

Nu har vi käkat middag! Fantastiskt gott.
Egentligen är det meningen att jag ska plugga nu, men av någon konstig anledning har jag ingen lust. Konstigt det där. ´
Jag ska i alla fall skriva en engelskauppsats, argumenterande. Om vad jag vill. Blir förmodligen om feminism eller något liknande. Ska faktiskt in på onsdag, så jag känner mig sjukt mycket i tid!

Nu ska jag fortsätta "skriva min uppsats".


Träna!

Sådär. Nu har någon varit helt sjukt duktig. Jag alltså.
Har varit och simmat. Skönt faktiskt! Simmade en km. Kanske inte så jävla mycket, men är man så otränad som jag så är det faktiskt jobbigt.

Nej men har faktiskt bestämt mig för att bli lite hälsosam. Kanske inte när det gäller maten, det skulle ju inte gå. Det förstår jag också. Men när det gäller att träna! Men mitt problem är väl att jag inte riktigt orkar hänga på gymmet sju dagar i veckan, så för mig blir det att simma nu fram till våren och sen slänga på sig gympapjuxen och ge sig ut på spåret! Jag tycker faktiskt om att springa. I alla fall om man har någon bra väg att springa på, så att det inte blir tråkigt.

Måste även införskaffa mig en ipod eller liknande, för att lyssna på när jag springer. Och ett par hörlurar, som inte ramlar ut!

Så är det.

Förändringar i bloggen

En sak jag skulle vilja förändra med bloggen, är typsnittet. Jag vill ha ett lite mer snyggt snitt, samt större. Sedan skulle jag vilja att inläggsdelen ska bli bredare, för att kunna lägga upp bilder i större format.

Sedan måste jag ju faktiskt göra någonting åt headern. Har tänkt fixa den när jag får tillgång till PH, men detta verkar ju aldrig hända. Min kära boyfriend skulle ju ladda ned det, men om vi fortsätter fightas så får man ju fråga när det blir...

Någonting annat jag borde förändra med bloggen?


Hej utväxt!


Jag måste färga håret alltså. Typ nu.

Frukost

Heej.
Glömde kanske lite att blogga igår, men jag jobbade 12-21 så det blev helt enkelt inte av. Shit happens.

Nu har jag precis ätit frukost. Eller i alla fall början på frukost.
Jag är så jävla kass på att äta frukost. Tycker helt enkelt att det är otroligt äckligt. Jag står där framför kylskåpet och är ashungrig, men tappar helt aptiten när jag tänker på frukostmackor och fil.

Man kan ju hoppas på att detta bara är en fas, för just nu äter jag bara havregrynsgröt till frukost. Och visst, man står sig säkert länge på det, OM man äter något annat. Annars är det ganska värdelöst.


Sånt här gillar jag däremot. Trots att drakfrukten smakade gräs.

...

Jag förlorade.................

Hjärter

Hejsan hoppsan! Leker livet?

Själv sitter jag hemma vid min dator och spelar hjärter. Fick just elva poäng. ELVA POÄNG! oacceptabelt. Mitt mål är noll. Men på senaste omgången fick jag faktiskt en nolla! Jag tror jag vinner det här. Jag är så mycket smartare än datorn. Haha.

Återkommer när jag har vunnit.

Hoppsan

Hörde visst inte av mig igår. Hoppsan sa. Men då hör jag av mig idag istället, och det är ju nästan lika bra.
Idag ska jag träffa på Fisen (Aka Lovisa) och fönstershoppa samt fika lite. Ska bli mysigt! Inte ofta stallarholmsbor tar sig till min del av Sverige inte.

Men hörrni, jag hör av mig senare! Haha.


Mamma fick vara med.


Slut

Nu har vi varit och simmat. Jag är trött.
Fett jobbigt det där, alltså. Simma. Men jag har bättre kondition nu än första gången! Och det är ganska najs att känna att man har.

Jimmy är här, och snart ska vi gå ned med Kebnekaise till återbrukningsrummet. Vet dock inte om jag orkar gå längre än 20 meter i detta tillstånd.

Aja. Hör av mig senare ikväll.

Simma

För övrigt så ska jag och jimmy och simma imorgon! Det ska bli roligt. Jag kommer att äga ut honom HA! HA!
Nej men känner att det är dags att göra som så många andra drömmare och få bort de berömda julkilona. Och kanske bli lite tränad på vägen. Jag tycker ju faktiskt att det är skönt att träna.

Så, för att orka med detta imorgon, är det nog bäst att jag går och lägger mig snart.
Kanske kikar in en gång till. Annars gör jag det imorgon.
PUSSEN!

Dagen!

Attsingen då. Tänkte att jag minsann måste hinna slänga in ett ynka litet inlägg idag. Men klockan var tydligen över 00.00. ATTSINGEN!

Sånt är väl livet, i guess.

Här får ni lite bilder från idag!






Jag har blivit kameratokig..

Asså Shiiiiit!

Jävlar asså. Jag är uppdaterarN nu asså. Asså.

Asså shiiit.

Asså Shiiiiiiiiiiiiit, säger Carolina

Choklad och vitt vin gifter sig inte


Sanningen bakom lögnen


Hello there!
Visst ser jag ganska fräsch ut? Inte så äckligt vinterblek som alla andra ser ut vid den här tiden på året?
Låt dig inte luras. Det är bara som det ser ut. Jag är duktig på att använda mitt redigeringsprogram.

Jag kan visa hur fatala skillnaderna blir!


Före redigering - efter redigering.

Där har ni det. Håret samt ögonen har tappat sin lyster, läpparna är blå-rosa, huden har en helt annan, askgrå ton...

GLASS!

Hur matproblemet löste sig? Det stavas Cappuchinoglass!!! Åhhhh så mumsigt. Den by far godaste glassen som existerar.

Nu ska jag ta och kontakta fisen och fråga om hon tänkte komma någon gång i veckan eller inte.

Mat?

Hej på er.
Jag är väldigt hungrig. Eller det känns i alla fall som att jag är hungrig. Sugen, kanske man kallar det.
Då till den stora frågan; vad ska Carolina äta? Vad?

Det är nu vi lägger fram alternativ.

Alternativ 1: Macka - Fast neee.... är inte sugen på macka...
Alternativ 2: Havregrynsgröt - Fast neee.... neee... inte på kvällen.
Alternativ 3: NUDLAR! - Ja! Om jag hade några. Attsingen då.
Alternativ 4: Någonting random ur skafferiet. Kan bli vad som helst, bara det finns där och är ätbart.

Det ser ut som att det blir fyran. Hm.
Problemet är bara att jag redan har gått igenom skafferiet två gånger. Jag hittade ingenting ätbart.
Fan.

Fortsättning följer...

Jobbet

Hemma från jobbet!
En kul grej hände mig nyss på vägen hem från jobbet. En snubbe som jag satt mitt emot började helt random att snacka med mig. Efter typ tio minuter kom det fram att han var någon slags chef på ett telemarketingföretag, och ville att jag skulle börja jobba där också.

Efter ytterligare fem minuter fick han mitt nummer, som han skulle ge till en kollega, så kunde hon ringa och informera mig ytterligare, samt kalla mig till en jobbintervju.

Det var först en stund efter att jag stigit av tunnelbanan som jag insåg att jag nog trots allt inte har någon lust att sluta på McDonalds.... Faktiskt....


Tisdag;Jobb

Sitter hemma hos jimmy, och ska snart börja göra mig i ordning för att ta mig till jobbet. Jobbar 14-20.30 idag. Är inte så pepp, men det är inte ett fullt pass så det blir inte så jobbigt. Och idag är det sista av tre pass på raken (söndag,måndag,tisdag) så efter det här jobbar jag inte förrän nästa söndag, och det är ju skönt!

Såatteeeeeh...
Jag hör av mig när jag kommer hem ikväll då!

Det bor en ängel i mitt rum...


Långt borta...


Dagens

Ska väl uppdatera er om läget.
Sysselsättning just nu: Försöker äta up mammas alladinask.
Sysselsättning idag: Jobbat. 16-22.45
Sysselsättning innan jobbet: Var hemma hos Jimmy. Sov där.
Sammanfattning JOBBig dag.
Kommentar: Är ganska trött i huvudet nu, faktiskt.

Nyår!

Nyår!
Även fast allt gick åt helvete så tycker jag att det ändå blev mysigt. Faktiskt.
Var ute på tolvslaget med varsin skumpaflaska, en jävla massa raketer och bara var. Fyllerökte cigariller (inte att rekommendera) och hostade ett bra jävla tag. Kan ju verkligen ha varit första och sista gången.

Nä men härligt! Nu tycker jag att vi satsar på ett sjukt jävla bra år, njuter av livet och chillar galet.

GOD FORTSÄTTNING, MINA ÄLSKLINGAR!




RSS 2.0