Donken kommer att ta mitt liv.

Känner att jag är oerhört aktiv i skolan idag. Helt fantastiskt.
Idag ska jag jobba och lära mig kassan. Det som jag är mest nervös för, och det som också garanterat kommer att hända mig (jag känner det), är att kassan kommer att redovisa ett annat resultat än vad som faktiskt finns i pengar. Det står t.ex. på kassan att jag har sålt för 4500 kr, men i kassan finns det bara 4300. Det är tydligen jätteallvarligt, men eftersom att det garanterat kommer att hända mig är det bara att vänja sig vid tanken.

Nu låter jag jätteparaniod.
En bild för att lugna sinnet.

En manet.


Anteckna nu!

Första gången idag då vi verkligen fick testa att jobba! Eller jobba går väl att definiera... jag tror inte vi gjorde så mycket nytta, men vi är ju gröna.

Det var riktigt roligt! Det roligaste var nog att försöka göra gästerna glada och förvånade, hålla upp dörren, be om deras bricka när de skulle gå, fråga om maten var god... Allt sådant. Sen var det jätteroligt att göra pommes frites också!

Förlåt. Det här måste varit det tråkigaste inlägget ni läst.
Jag ska bättra mig.


Vart fan har jag lagt den där? Tröjan alltså. Den vill jag hitta.

Pinsam

Pinsam header. Men har inte photoshop på den här datan.
Suck.
Får ladda.

E-postproblem

Efter lite småproblem med att ha skrivit in fel e-postadress när jag registrerade bloggen, så är nu allt fixat. Vem kollar inte igenom den mail man skriver in? Jag.

Få det överstökat

Hej.
Jag antar att det inte är så otroligt många som kommer att lägga ned energi på att läsa det här första inlägget. Så därför tänker jag inte lägga ned så mycket energi på att skapa det.

Men jag kan säga att den här dagen inte riktigt gjort mig såhär glad:

Tack vare en viss icke fungerande tunnelbana.

Som grädden på moset så har den (tuben) börjat gå nu igen. SOM OM JAG SKULLE VILJA ÅKA NU? Nej. Och nu ska jag alltså plågas av samvetskval för att jag "skolkar". Fantastiskt.

Hej då.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0