Jag är (blir) rik.

Hej hej hallå!
Sitter i ett bäckmörkt rum tillhörande Jimmy Costell, och anstränger mig för att knappa så hårt jag kan på tangenterna för att han ska vakna. Jag fick nämnligen inte väcka honom förrän klockan 11.

Idag ska jag jobba. Har lite ångest, för förra gången jag jobbade var det SÅÅÅ jobbigt. Men tanken på lönen jag får 25:e november håller mig levande.

Jag har räknat ut att lönen jag får 25:e december kommer att äga. Är nämnligen schemalagt på stört många timmar i veckan under halva november. Hittils 31. Och det är två veckor, det finns alltså två veckor kvar. Det innebär att om jag jobbar så mycket som jag ska jobba resterande veckor, alltså 8 h/veckan, så blir det totalt sett 47 timmar. Säg att det bara skulle vara på vardagar, då skulle jag tjäna 3500 kr. Men eftersom merparten av dessa timmar är schemalagda på ob-tid, så får jag mer pengar. Alltså runt 4000 kr.

I'M A RICH BITCH!

Nej nu rör han på sig. Dags att vakna!

Kolingen


Känner mig cool

Hrrrm.

Antar att det var mitt riktiga jag som kikade förbi bloggen där. Illa.
För övrigt så har jag inte så mycket att förtälja den här tankeväckande bloggen för tillfället. Jag skulle egentligen ha jobbat på mitt älskade jobb McDonalds idag, men jag var inte på humör för att ringa och tigga jobb. Så jag tänkte att de kunde få göra det, som alla andra dagar. Av någon anledning skedde detta inte idag, och här sitter jag. Jobblös för dagen, och ganska nöjd. Funderar på att besöka sängen, en liten lur skulle inte vara fel. Å andra sidan kommer det att bli en omöjlighet att ens tänka tanken på att sova inatt då, så jag tror jag låter bli.

För övrigt så känner jag att jag har tappat mitt skrivande lite. Det är en mycket jobbig känsla. Det känns som att skrivandet är en så stor del av mig, att jag inte har råd att tappa det. Men jag har inte samma flyt som jag hade förut. Jag får nog börja läsa lite klassiker. Då kommer nog flytet tillbaka.

Det var väl det mesta jag hade att säga för tillfället.
Ha en högst angenäm kväll.
Hej då.

<3

Tja tja bloggen! <3 *fniss*
Idaag har ja varigt i skolan som vanligt, tråååhkigt!  :( Men att träffa mina ällzzklingar är ju bääst, som altid!
Jah saknar älsklingen, han betyder aaallt för mig! <3<3<3<3 Vi har inte träffats på flera daaar nu, så lessen för de juh! Men vi ska träffas på lördag!!!!1!ett
Men nu ska jag dra till plattan, loveyouu!! <3<3<3
XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOX

Psykdrömmar

Jag har tänkt en del på det där med att tyda drömmar. Kanske borde man skriva ned alla sina drömmar och få dem tydda någon gång. Fast, vid närmare eftertanke, nä... Drömtydaren skulle nog bara bakom min rygg ringa psyket för att de skulle komma och hämta mig. Jag lovar, SÅ konstiga är mina drömmar.

Jag tror jag skulle kunna driva den här bloggen baserad på mina drömmar.
Ta spindeldrömmen. Den är inte onormal på något sätt, förutom att jag aldrig i mitt liv har varit rädd för spindlar. Och drömmen är just en sådan som en typisk spindelrädd människa skulle kunna drömma. Men inte jag.
Lite konstigt.


Jag är inte spindelrädd i alla fall

Satt igår natt och gjorde färdigt engelskan. Skickade in den 20 minuter för sent. Men det är fint!
Idag ska den redovisas. det enda negativa med det är att jag inte direkt kommer ihåg det jag skrev om. Men det ska nog fixa sig!
Vi har spanskaprov idag också. Men spanskaläraren vet att jag suger på spanska, för det har jag sagt till henne. Så hon blir nog inte så besviken.

Inatt drömde jag om spindlar. Jag låg i min stora säng, i mitt stora hus (jag hade ett jättestort hus) då jag plötsligt såg stora, svarta spindlar komma krypandes mot mig överallt i sängen! Jag tittade på golvet, och såg att det var fullt av svarta spindlar, i varierande storlek. Överallt låg det svarta kulor, som hade samma storlek som de här kulorna man lekte med när man var liten. Jag drog slutsatsen att det var spindelägg.

När jag försökte ta mig därifrån kommer jag ihåg att jag tänkte "vilken tur att jag inte är rädd för spindlar, för då hade jag nog haft panik nu".

Oklart varför jag drömde detta.


Tänk dig den här, typ 5-10 cm lång, och helsvart.

<3

http://www.youtube.com/watch?v=9sEI1AUFJKw&feature=player_embedded

<3

Att sätta rubriker är klurigt

Hej. 
Min söta pojkvän spontan-bjöd ut mig i lördags. Vi gick på fin restaurand i Gamla Stan, åt och drack för 700. Han betalade. Det är ganska najs, nu ska jag bara komma på någonting att göra...

I söndags jobbade jag. Från 10-19. Snacka om att jag var trött efter det. Och det var ju så jobbigt i början. Både kunderna, medarbetarna och jag själv var grymt irrierade på mig. För att jag sög. Men efter några timmar gick det bättre.
Man får veta en massa intressanta grejer på jobbet. Jag fick till exempel veta att min chef kan liknas med ett genus på en feminin skapelse. Så att säga.

Annars har jag inte så mycket mer att säga. Förutom att jag gjorde ett matteprov idag. Eller, gjorde och gjorde........ Kan diskuteras¨. Jag var där i varje fall. Sen att jag inte skrev någonting är en helt annan sak.

Också sitter jag på lektion nu. Engelska. Jag älskar inte engelska. Tyvärr.
Och på fredag är det inlämning... Förlåt, torsdag. Och jag har inte kommit på vilket ämne min artikel ska handla om. Jag kommer bara på helt omöjliga ämnen hela tiden.

Jag kanske ska skriva om maneter.


Manet

Hahaha?

Citat:
Ursprungligen postat av nedboy
"TS startar en tråd med rasistisk underton och vill ha ryggdunkningar som vanligt.

Det finns länder i Europa som har fler invandrare än vad Sverige har. Så att skylla på invandrarna faller där.
Sen talas det ju om att de majoriteten av våldtäkterna sker av svenskar som känner sitt offer. Många gånger i familjen.

Till just denna artikeln så talas det också om olika lagstiftningar och anmälningsbenägenheten som ser olika ut.

För mig är det skit samma om det är en svensk, kurd eller Mr africka som våldtar, han skall i riktigt hårt i buren under lång lång tid.

Rasimen som ni blandar in gör bara att ni riktar ögonen från dessa vidriga brott. Skippa rasismen och gnäll och diskutera våldtäkt som ett brott. GM, BO, lag och straff är det som är det intressanta."

Har kollat upp lite diskussioner på internet, till ett skolprojekt. Jag gör nämnligen ett skolarbete om hur det står till med våldtäktsstatistiken i England. Av någon anledning kom den här diskussionssidan upp, och kommentaren jag citerat här ovanifrån får sitt svar i kommentaren nedan:


"Måhända en aning tidigt att avskriva araber-kurder-negrer som Sveriges flitigaste våldtäktsmän redan innan vi sett resultatet av SDs undersökning. Ingenting faller innan vi sett vilka som verkligen dömts för detta vidriga brott.

Självfallet är det en viktig och högst intressant kunskap om det visar sig att vissa befolkningsgrupper står för den överväldigande delen av våldtäkterna i vårt land. Att forska efter och med stöd av ett relevant och vetenskapligt underbyggt underlag påvisa fakta kan aldrig klassas som rasism.

Även om du inte är road av sanningen så finns det säkert många människor som önskar få reda på om de dömda våldtäktsmännen (likt i Oslo 2009, 43 invandrare, 0 norrmän) samtliga är araber och negrer. Om inte annat för att själv kunna vidta egna säkerhetsåtgärder för att skydda döttrar, systrar och flickvänner från just dessa utomordentligt farliga personer."

Först blev jag upprörd, men sedan såg jag det humoristiska i saken. Han tänker vänta på SDs våldtäcktsrapport.
Hahaha.
Han antyder att SD forskar med stöd av relevant forskning.
Hahaha.
Han tycker att det är på sin plats att skydda våra kvinnor från "utomordentligt farliga personer" (invandrare)
Hahaha.
Han säger att i Oslo så har det skett 43 våldtäkter, och 43 av  dem var utförda av invandrare.
HAHAHA.

Jo, om man är på rätt humör skulle man kunna tolka det här som ett skämt.
Synd att det med största sannolikhet inte är så.
Synd att vissa människor lever i en såpass skruvad värld att de kan tycka såhär.
Synd att svenska människor har en sådan här människosyn.

Det tycker jag.

Mindre pigg

Längtar till skolans slut, så jag kan få sova några timmar......

RSS 2.0