SOPiA


I dagens samhälle blir människor mer och mer miljömedvetna, i och med katastrofprognoser som forskare och andra lärda informerar oss om. För den vanliga människan kan detta generera skuldlänslor och samvetskval, samtidigt som miljöhoten känns väldigt långt borta. Man vet helt enkelt inte hur man ska hantera informationen, och vad som förväntas av den enskilda människan.
De flesta som äger en och är beroende av sin bil, grämer sig vid tanken av att sluta använda den. Det skulle helt enkelt inte fungera.
Elen, som vi alla använder varje dag, måste också sparas in på. Men detta verkar också vara väldigt svårt för människor. Vi vill ha enkla lösningar på svåra problem. Och en enkel lösning verkar inte finnas på miljöproblemet.
Men, hör och häpna. Det finns! En enkel lösning på ett av våra största problem, sophanteringen, har upptäckts! Lösningen är: SOPiA-Ett enkelt och billigt sätt att vara miljömedveten.
Det vill jag gärna kalla min affärside.

SOPiA är en sophinkskonstellation bestående av sex sophinkar á 25x25x60 med tillhörande lock, som tillsammans med en stålstomme bildar en stor sophink med flera fack. De sex hinkarna är till för olika sorters skräp. Har du SOPiA istället för en vanlig sophink blir det enkelt att vara miljövänlig.




Allmän information om SOPiA:



·         En lite större sopkonstellation med olika fack för brännbart material, plast, glas, metallhushållsavfall och farligt avfall.


·         Består av en stomme av (återanvänd) metall, samt sex hinkar kvadratisk form av (återanvänd) plast á 25x25x60 cm, där 60 markerar djupet på hinkarna. När man köper sopsorteringskonstellationen, medföljer 3 påsrullar som passar till hinkarna. Lock till varje hink medföljer vid köpet. På locken står inprintat vilket sorts skräp som är menat att slängas i vilken hink, allt för att minimera fel.


·         Sopsorteringskonstellationen är tänkt att placeras i ditt sopskåp, men kan även med fördel placeras på golvet i köket, på grund av dess stilrena utformning.


·         Stommen finns i färgerna vit och svart, och hinkarna finns i färgerna vit, svart och grå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0